Sundhedsforsikringer

Hovedparten af sundhedsforsikringerne dækker kiropraktisk behandling. Husk at tage kontakt til din sundhedsforsikring forud for konsultationen for at være sikker på dækning. Medbringer du skriftlig dokumentation fra sundhedsforsikringen på dækning af aktuelle problem, afregner vi gerne direkte med din sundhedsforsikring.

Bliver din behandling dækket af en sundhedsforsikring skal du være opmærksom på følgende:

  • Du har selv ansvar for din forsikring - vilkårene omkring den, hvor mange behandlinger du er berettiget til, hvor mange behandlinger du har brugt og hvornår bevillingen udløber.
  • Som udgangspunkt skal du selv afregne for behandlingerne.
  • I de tilfælde hvor vi har samarbejde med forsikringen, skal vi have et brev/mail fra din forsikring – indtil da skal du selv afregne behandlingerne.

Klinikken har ikke samarbejdsaftaler med SOS, Nordic Netcare og Falck Healthcare, og kan derfor ikke afregne direkte elektronisk med disse sundhedsforsikringer.

Ulykkesforsikring

Har du været ude for et uheld eller en ulykke resulterende gener i bevægeapperatet, dækker din ulykkesforsikring typisk. Kontakt din ulykkesforsikring og medbring dokumentation for dækning af aktuelle prroblem, så afregner vi gerne direkte med forsikringsselskabet. 

Vi kan afregne direkte med de fleste forsikringsselskaber, men som patient hæfter du selv, hvis dit forsikringsselskab ikke dækker din behandling.