Dennis Køhler Sjøgren, fysioterapeut og fysiurgisk massør

Fysioterapeut Dennis

Massage
Sportsmassør
Træningsvejledning
Kinesio Taping
Rehabilitering

Uddannet fra PH Metropol i København 2013.

Fysioterapi er for mig lige dele forbyggelse og behandling af skader. I min behandling benytter jeg mig af en kombination af manuelle teknikker, massage, specifikke øvelser og træning som tilsammen sikrer en holistisk og evidensbaseret behandling.

Som fysioterapeut er jeg meget bevidst om, at fysioterapi først og fremmest er et møde imellem to mennesker, og gør mig umage for, at vores møde bliver positivt.

Ligesom kiropraktik er fysioterapi et fag i stor udvikling, og det er vigtigt for mig at holde mig opdateret og ajour med nyeste viden og behandlingsmetoder.

Jeg har erfaring med behandling af sportsudøvere bl.a. inden for fodbold, løb og klatring. I ortopædkirurgisk regi har jeg erfaring med at behandle ankler, knæ og hofte opererede patienter, samt speciale i behandling af skulderskader.

Børnefysioterapi interesserer mig i særlig grad, og jeg har arbejdet med børn og unge igennem de sidste 15 år, både i pædagogisk og fysioterapeutisk regi. Som klatrer og aktiv sportsudøver har jeg desuden en stor viden indenfor klatring og ekstremsport og er tilknyttet en af københavns klatreklubber som fast fysioterapeut. Her arbejder jeg, foruden skadesforebyggende træning og behandling af skader, med at afholde foredrag og workshops.

Min fritid bruges ofte på at sejle og i naturen.

Uddannelse

2013: Fysioterapeut, PH Metropol

Ansættelser og tillidshverv

2014: Herlev hospital, ortopædkirugisk gruppe. Specialiseret genoptræning af skulderskader.

2014: Climb-on Fysioterapi, København

2007: Sportsunderviser, Ung i Rudersdal

2012 – 2013: Assisterende fysioterapeut, Akademisk Boldklub, Gladsaxe.

2011 – 2013: Studiejob, Fysisk form, København

Kurser og faglige aktiviteter

Mulligan Concept: Intro, A og B kursus, Vedbæk. Kursusdag v. Brian Mulligan, København. Mobiliserinsteknikker og tapening (2014)

Functional Movement Screening, level 1. Functional movement systems v. Gray Cook: Screening for begrænsninger og asymmetri i fundamentale bevægemønstre, funktionel træning og implementering af corrective exercises (2014)

Førstehjælpskursus og Brandkursus, Herlev (2014)

Undersøgelse og behandling af lumbal og thorakal columna. Kursus V. Jakob Mogensen Versterre indeholdende: Safety, biomekanik, undersøgelse, samt behandling for ERS og FRS ved hjælp af mobilisering, MET og manipulation (2013)

Kinesiotaping I, København (2013)

ADHD kursus, Herlev (2007)

Klatrevægsinstruktør, Birkerød (2007)