Claus Arndt Nielsen, akupunktør, medlem af PA og RAB godkendt.

Akupunktør Claus

Traditionel akupunktur
Fertilitetsbehandling
Gravide
Hovedpine
Migræne
Allergier

Jeg er uddannet akupunktør inden for traditionel kinesisk medicin (TKM). Det giver mig en god baggrund til at behandle en bred vifte af ubalancer. En af mine vigtigste opgaver at give alle patienter en individuel behandling, der passer til deres krop, derfor er der ikke 2 behandlinger der er ens.

Jeg har stor erfaring med at behandle patienter med kroniske smerte, og det er en stor tilfredsstillelse, at være med til at forøge patienternes livskvalitet. I løbet af foråret har jeg ofte mange pollenallergikere. Mine øvrige interesseområder er hovedpine, og specielt migræne, som jeg har rigtig god erfaring med. Også hudsygdomme finder jeg spændende at arbejde med, nok fordi jeg selv har haft en del eksem som barn og ved hvor generende det kan være. Sidst men ikke mindst, synes jeg det er interessant at arbejde med alt omkring graviditet. Jeg har erfaring med alt lige fra fertilitetsbehandlinger, for at øge mulighederne for at blive gravid, graviditets gener af den ene eller anden art, modningsbehandlinger op til fødslen, og efter fødslen kan behandlinger hjælpe kroppen med at komme sig, reducerer efterveerne samt få mælken til at løbe til brysterne.

Jeg bor i Vanløse med min hustru og 3 børn, og i fritiden løber og svømmer jeg, hvis vi da ikke hele familien er ude og nyde naturen i vores campingvogn.

Ved siden af akupunkturen er jeg også erhvervslivredderdommer. Jeg synes det er rigtig vigtigt, at vi har dygtige livreddere i de danske svømmehaller. Specielt førstehjælpen, synes jeg er spændende at videregive.