Ammehjælp - akut eller forberedende

Jordemoder Sophia Palm tilbyder akut ammehjælp. Her får du den ammehjælp, du har brug for, til at få amningen på rette kurs. 

De fleste kvinder kommer hjem fra hospitalet inden amningen rigtigt er oppe at køre og mælken er løbet til. Nogle får vejledning på barselsgangen og andre kommer hjem kort tid efter fødslen, hvor baby måske kun kortvarigt har haft fat på brystet. Samtidig kan det være svært at rumme alle de mange informationer du/I får, når lykkerusen over at være blevet forældre overdøver det meste. Der opstår oftest mange spørgsmål om amning og barselspleje efter hjemkomsten.

Uanset om det er dit første eller femte barn, kan amningen drille. Det kan være at dit barn har svært ved at tage fat på brystet, at der er kommet sår og revner på brystvorten, du er i tvivl om du har mælk nok eller noget helt andet. Det kan være meget frustrerende og skabe uro og utryghed. Jordemoder Sophia Palm hjælper med alle typer ammeproblemer. Hun tager udgangspunkt i dine/jeres problematikker, og hjælper jer godt videre i ammeforløbet. Det er vigtigt, at du får den nødvendige støtte til at kunne fortsætte amningen.

Ammeproblemer opstår ikke nødvendigvis kun den første tid lige efter fødslen, der kan sagtens opstå problemer, når barnet er ældre. Jordemoder Sophia Palm tilbyder ammehjælp gennem hele din ammeperiode.

Ro og trygge omgivelser skaber ofte den bedste forudsætning for at få amningen på rette kurs igen. Derfor kan besøget også foregå hjemme hos dig selv.

Er du gravid og ønsker du at forberede dig på amningen, er du også meget velkommen til at booke en tid. Grundig viden og vejledning i amning inden fødslen, hjælper med til at I kommer godt fra start.

Ammehjælp i klinikken kan bookes via klinikkens online booking eller telefonisk.

Har du brug for akut ammehjælp eller ammehjælp i eget hjem? Ring til klinikken på 50333360.

Jordemoder Sophia Palm