Fysioterapi

Optimerer resultater, forkorter restitutionstid og forhindrer yderligere eller gentagende skader

Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed er fysioterapien præget af en holistisk tilgang som omfatter ikke-kirurgiske behandlinger så som mobilisering, specifikke øvelser og udspænding, der afhjælper smerte, fremmer heling og forebygger fremtidige skader.

I kombination med rådgivning, træning, ergonomi og fokus på generel velvære sikres et forløb af højeste kvalitet. Vores omfattende behandlingsstrategi sigter mod at optimere resultater, forkorte restitutionstid og forhindre yderligere eller gentagende skader.

Vi anerkender at hver person har deres egne unikke behov og ønsker til resultater. Derfor begynder ethvert behandlingsforløb med en samtale hvor vi i samarbejde udvikler et individuelt forløb ud fra alder, skade, sport, baggrund og andre livsstilsfaktorer.

Fysioterapi er en aktiv proces, hvor hver patient forsynes med de redskaber, som de har brug for til stadighed at forbedre og forblive sunde uden for vores lokaler. Dette skaber en resultatorienteret holdning, der accelerer heling og fremmer sund levevis.

Hos Ørestad Kiropraktik & Sundhed ønsker vi altid at kunne tilbyde behandling af højeste kvalitet, derfor deltager vi løbende i kurser og videreuddannelser. Vi benytter os af behandlings- og undersøgelsesmetoder af højeste evidens og gør os umage for at forblive på forkant med den nyeste viden og teknik på området. Behandlingen varetages af fysioterapeuterne Mia Olsen og Lasse Lindbjerg.

Fysioterapi har blandt andet til mål at mindske smerter, fremme funktion, genoprette muskelbalance og rette uhensigtsmæssige bevægestrategier og mønstre. Dette gør vi blandt andet gennem:

Bløddelsbehandling

Medicinsk akupunktur

Ergonomi og forbedret kropsholdning

TRX og kettlebell teknik og træning

Smertehåndtering, 

"Functional movement screen": (bevægelsesanalyse)

Postural træning

Balance træning

Styrke, stabilitets og mobilitetstræning

Øvelsesterapi

Hjemmeøvelses programmer

Fysioterapeuterne har ikke overenskomst med den offentlige sygesikringen og der er således ikke tilskud derfra.

 

Det kan være en god ide at medbring shorts til behandlingen.