Hold og træning

Vi har udvidet klinikken med et ekstra stort lokale, hvor vi har god plads til hold, holdtræning, foredrag og andre spændende events. Vi tilbyder i øjeblikket nedenstående hold. Du kan læse mere om tilmelding og praktiske informationer her.

Mor - med baby

Holdet har fokus på at få kroppen rigtigt i gang igen efter en graviditet. Der vil være stor opmærksomhed på bækkenbunds træning, kernestabilitet, samt samling af mavemuskulaturen (rectus diastase). Træningen vil være eksklusiv, da der kun kan deltage 6 på holdet af gangen, da vi mener at kvaliteten for den enkelte mor er vigtig. Der vil derudover være plads til baby undervejs i øvelserne, hvor puls og styrke integreres i træningen, men også godt humør og sjov ballade er der plads til. 

Fysioterapeut Lasse Lindbjerg har erfaring med genopbygning af kroppen efter graviditet, da han selv er far til to og har været en aktiv del af sin kærestes træning efter begge graviditeter.

Det anbefales at mor har været til 8-ugers undersøgelse hos lægen inden opstart på holdet.

Holdet ligger onsdage kl 10:00-10:45 og kl 11:00-11:45, så du har mulighed for at vælge der holder der passer bedst til din babys dagsrytme. Første hold starter onsdag den 28/11-2018.

Tilmelding og praktiske informationer finder du her.

Funktionel stabilitet

Holdet har fokus på hele kroppen med udgangspunkt i åndedrættet, som vil blive udfordret. Der vil være øvelser med styrke og stabilitet som man kender fra almindelig core træning, men der er arbejdes også med teknikker og øvelser inspireret fra yoga og pilates. Alt det sat sammen vil give en oplevelse af øget kropsbevidsthed og træning der tilrettet alle uanset niveau. Alle øvelser vil blive rettet til så den enkelte får fuld udbytte af træningen. Der kan max deltage 8 på dette hold.

Gennem sin store interesse for kroppen vil fysioterapeut Lasse Lindbjerg sørge for at kvaliteten af dine bevægelser ifbm. med øvelser rettes nøje til, sådan at du får det maksimale ud af træningen. 

Holdet ligger følgende fredage i 2018 kl 14:00-15:00:

  • 23/11
  • 30/11
  • 14/12
  • 21/12
  • 28/12

Tilmelding og praktiske informationer finder du her.

Stimulastik

Stimulastik er et ergoterapeutisk og varemærkeregistreret koncept, som handler om stimulation og gymnastik for spædbørn, hvor børn, forældre og bevægelsesglæde er i fokus. Stimulastik styrker dit barns sansemotorik gennem leg og øvelser. Den understøtter og fremmer dit barns udvikling. Legene og øvelserne er enkle og overkommelige, så de nemt kan udføres hjemme og være en af dagligdagens aktiviteter. Med små hold på kun 6 børn er der mulighed for at tilpasse øvelserne til det enkelte barn. Undervisningen varer 1 time pr. gang, men mange børn har brug for lige at tage en pause undervejs.

Ergoterapeut Mie Mikkelsen vil med sin ergoterapeutiske baggrund og viden om neurologi, udviklingspsykologi, sansning, adfærd, sprog og kontakt vejlede forældrene om barnets nuværende og næste udviklingszone og om hvilke aktiviteter, der vil være gode for det enkelte barn.

Tilmelding, holdtider og praktiske informationer til stimulastik holdet findes på Mies egen hjemmeside.

Hold og holdtræning

Mor - med baby

Funktionel stabilitet

Stimulastik