Jordemoder

Alle gravide bør føle sig trygge, både i graviditeten og fødslen i vente, samt være forberedte på amningen og efterfødselstiden.

Når du bestiller tid ved jordemoder Sophia Palm er der tid, ro og nærvær til, at du kan føle dig tryg og godt tilpas. Sammen med jordemoder Sophia Palm tilpasses indholdet i konsultationen/behandlingen efter dit behov, så du får lige præcis dét du har behov for.
Uanset om du har behov for lindring, velvære, akut ammehjælp, undersøgelse eller samtale, er du i trygge hænder.

Sophia Palm tilbyder:

Jordemoderkonsultation

Se den samme jordemoder hver gang. Konsultationen indeholder samtale om udfordringer eller bekymringer, udvendig undersøgelse, urintest, rådgivning, fødselsforberedelse mm.
Læs mere her

Fødselsmodnende konsultation

Nærmer du dig termin eller er du gået over tid, tilbydes fødselsmodnende behandling, som er en naturlig hjælp og igangsætning. Konsultationen kan indeholde fx hindeløsning, akupunktur, rebozo og gravidmassage.
Læs mere her

Gravid- og efterfødselsmassage

Massage kan både benyttes under graviditeten og efter fødslen til lindring af gener og til øget velvære. Massagen er blid og hjælper til frigivelse af kærlighedshormonet oxytocin, der virker beroligende, afslappende og sænker stressniveauet. 
Læs mere her

Ammehjælp - akut eller forberedende

Ammeproblemer opstår ofte pludseligt, derfor tilbydes akut ammehjælp, så du hurtigt får amningen på rette kurs. Er du gravid, kan grundig viden og vejledning i amning inden fødslen, hjælpe med til at I kommer godt fra start.
Læs mere her

Akupunktur - til graviditetsgener eller fødselsmodning

Jordemoder Sophia Palm tilbyder akupunktur mod dine graviditetsgener, samt til fødselsmodning, når du er tæt på terminsdatoen. Når du er gravid, kan der opstå ubalancer i din krop. Ved brug af akupunktur kan din krop hjælpes tilbage i balance. 
Læs mere her

Rebozomassage

Rebozomassage løsner op i de muskler og ledbånd, der kan være svære at nå med almindelig massage og som ofte er ømme, når du er gravid. Rebozo er navnet på et langt sjal, der bruges til at lave rystende, vuggende og strækkende bevægelser med din krop.
Læs mere her

Du kan bestille tid til jordemoder Sophia Palm via online booking eller telefon.