Lasse Lindbjerg, Fysioterapeut og Osteopat-studerende

Fysioterapeut Lasse

Helhedsorienteret

Målrettet

Dedikeret

Smertelindrende 

 

I mit arbejde lægger jeg vægt på at se mennesket som helhed. Min tilgang er anerkendende overfor hvad end der kunne have indflydelse på dit simple eller mere komplicerede problem, og jeg prøver altid inddrage alle dine ressourcer for at optimere behandlingen.

Mit arbejde med dig vil altid starte med en gennemgående undersøgelse af kroppen for at finde årsagen til problemet. I min behandling af dig, vil du være i centrum og dine svar en indikation for intensiteten på forløbet. Jeg bruger redskaber fra osteopatien i form af manuelle teknikker, samt træning og bevægelse fra fysioterapien. 

Jeg har selv tidligere spillet professionel fodbold i FC København og arbejder det meste af min tid i FC Københavns talentafdeling med træning og behandling. Her har jeg tillært mig mange nyttige redskaber til at få kroppen i den optimale forfatning til den givne aktivitet. Jeg ved af erfaring at smerter og skader er irritationsmoment for både elite udøvere og motionister, og en hverdag med smerter er ikke optimal for nogle. Derfor kan vi sammen få bugt med smerterne og nå dine mål.