Massage

Massage og sportsmassage er en fysisk og manuel påvirkning af bevægeapparatets muskulatur og bindevæv. Massage medvirker til forøget psykisk og fysisk velvære. Derudover kan det medvirke til en hurtigere restitution af trætte og slidte muskler. Effekterne af den dybdegående sportsmassage er, at hjælpe kroppen til at udskille affaldsstoffer, samt tilføje nyt frisk ilt og næringsrigt blod. Sportsmassage kan være nyttigt for dig, som træner hårdt, eller dig, som har et monotont arbejde.

Massagen kan benyttes enten alene eller som et godt supplement til den kiropraktiske, fysioterapeutisk og zoneterapeutiske behandling.

Lymfedrænage

Lymfedrænge er en metoden som anvendes til patienter som af forskellige årsager danner ødemer i arme og ben. Gravide i slutningen af graviditeten og i særdeleshed af patienter som har været i kræftbehandling.

Lymfedrænage varetages af zoneterapeut & massør Pernille.

Ensformigt arbejde

Har du et arbejde, hvor du sidder/står i de samme stillinger i løbet af dagen? Ved et arbejde, hvor du sidder i monotone stillinger, bliver musklerne brugt med en lav ilttilførsel - det vil sige at musklerne ikke har den pumpeeffekt, som er nødvendig for at komme af med det gamle blod og affaldsstoffer. Dette kan resultere i myoser og efterfølgende opspændinger.

Behandlingen varetages af vores to dygtige massører, sportsmassør Anette og massør & zoneterapeut Pernille.

Intensiv træning

Er du begyndt at intensivere din træningsmængde og lider at trætte og slidt muskler? Sportsmassage vil kunne hjælpe dig af med følelsen af at have tunge ben på løbeturen samt give dig et ekstra overskud til at holde dit fremadrettede træningsprogram.

Sportsmassage varetages af sportsmassør Anette.

Fiberskader

Har du gentagne fiberskader, når du dyrker din idrætsgren? Så ville det kunne afhjælpe problemet at få løsnet op for den stramme muskulatur omkring skaden. Det vil kunne reducere smerten, da muskulaturen vil være mindre stresset og anspændt. Samtidigt vil vores fysioterapeut, kunne guide dig til, hvornår du kan påbegynde den skadesvoldende aktivitet igen.

Afhængig af problemet benyttes forskellige håndgreb og teknikker til at løsne såvel dybtliggende som overfladiske muskler, sener, arvæv m.v. 

Massør & zoneter. Pernille

Sportsmassør Anette

Medbring gerne lagen eller stort håndklæde til behandlingen