Rebozomassage v/ jordemoder Sophia Palm

Rebozomassage

En rebozomassage giver total nydelse og afslapning, og vil få dig til at mærke dig selv og din baby på en helt ny måde. 

Rebozo er navnet på et langt sjal, der bruges til at lave rystende, vuggende og strækkende bevægelser med din krop. Den løsner op i de muskler og ledbånd, der kan være svære at nå med almindelig massage og som ofte er ømme, når du er gravid. Rebozomassage kan også mindske ødemer (vand i kroppen), lindre graviditetsgener, og give dig større bevægelsesfrihed. Der udskilles oxytocin (kærlighedshormonet) og endofiner ved massagen, der kan gøre, du oplever et større overskud og mere ro. 

Rebozomassage kan også hjælpe dit barn bedre ned i bækkenet, og hjælpe barnets hovedet med at indstille sig optimalt til fødslen. 

Udføres rebozomassage hen mod slutningen af din graviditet, kan den også laves som en fødselsmodnende behandling, der øger oxytocinniveauet, der også er vefremmende. For optimal fødselsmodnende effekt kombineres rebozomassage med akupunktur og/eller hindeløsning.

Du anbefales at komme i behageligt og løstsiddende tøj uden nitter eller udvendig lynlås. 

I forbindelse med en rebozomassage vil jordemoder Sophia Palm altid mærke på din mave, vurdere barnets position og vægt, og lytte til hjertelyd (efter uge 20+0). Massagen tager udgangspunkt i dine behov, hvorfor hun også vil spørge ind til din graviditet. 

Jordemoder Sophia Palm
Rebozomassage
Hjælper barnet ned i bækkenet
Graviditetsgener