Sygeforsikringen danmark - tilskud til kiropraktik, fysioterapi, zoneterapi og akupuntur!

Du kan få tilskud fra sygeforsikringen danmark til behandling hos kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapi og akupunktur. Vi har elektronisk indberetning.

Tilskud til kiropraktik

Er du medlem af sygeforsikringen danmark i gruppe 1, 2 eller 5 får du tilskud til kiropraktisk behandling. Du kan se størrelsen på tilskuddet her.

Tilskud til fysioterapi

Er du medlem af sygeforsikringen danmark i gruppe 1, 2 eller 5 får du tilskud til fysioterapeutisk behandling. Du kan se størrelsen på tilskuddet her.

Tilskud til zoneterapi eller akupunktur

Er du medlem af sygeforsikringen danmark i gruppe 1, 2 eller 5 får du tilskud til zoneterapi og akupunktur, da disse er RAB-godkendte.
For tilskud til akupunktur er det vigtigt at du får behandling for en lægelig stillet diagnose. Du skal oplyse dette til akupunktøren for at få tilskud.
Du kan se størrelsen på tilskuddet for zoneterapi her og akupunktur her.

Er du ikke medlem, men overvejer det

Overvejer du at blive medlem af Sygeforsikringen "danmark" skal det være inden du modtager behandling. Har man modtaget behandling, kan man først indmeldes et år efter behandlingsforløbets afslutning.

Hvornår får du dit tilskud

Vi tilstræber at sende til Sygeforsikringen danmark en gang ugentligt. Det betyder at der oftest går 2-3 uger før du får dit tilskud eller kan se dit tilskud på Sygeforsikringen danmarks hjemmeside.